Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (2.77 secunde)
Iar vicepresedintele Viorel Catarama, in calitate de reprezentant al aripii Patriciu (care a absentat la Congres), i-a amintit lui Tariceanu de implicarea sa profitabila in afacerea Safi, probabil pentru a-i mai tempera pornirile justitiare.
Rapidistii au inceput acest sezon fara cei trei atacanti de marca, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Viorel Moldovan, iar asta s-a vazut. ... Revenirea lui Viorel Moldovan la echipa s-a simtit, Rapidul avand alta fata cu el in teren.
Daca cedarile lui Nastase sunt clare, situatia lui Ion Iliescu este pusa in continuare sub semnul intrebarii, atata vreme cat nu se stie pe ce mana joaca "greii” si, prin urmare, nu se poate spune daca Ion Iliescu are sau nu vreun beneficiu din replierea lui Nastase.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. ... Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu.
Acesta a obtinut 964 de voturi, fata de doar 530 ale lui Ion Iliescu.
La randul sau, deputatul PNL Viorel Oancea, participant la evenimentele din decembrie 1989, a povestit detaliat cele intamplate la Timisoara, amintindu-si cum au murit primii oameni si „cat de umani erau cu totii“.
Viorel Dolha (Continuare) Dintre numele de ape din Transnistria amintim Tiligul, Ingul, Inguletul, Baraboi, Volosica, Balacliica, Berezan, Cuciurean, Tigheci, Putred, Soroca, Ocnita, Darla, Udici, Sahaidac (veche denumire pentru desaga), Moldovca, Busa, Tatrani, Humor, Merla, Usita etc.
Liderii organizatiilor PSD din cele opt judete ale Moldovei s-au intalnit ieri, la Iasi, cu presedintele social-democrat Mircea Geoana, vicepresedintele Valer Dornenau, secretarul general al PSD Miron Mitrea, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu pentru a discuta situatia creata in partid in ultima perioada.
Sediul central al Partidului Social Democrat a fost luat ieri cu asalt de sute de membri ai Blocului National al Revolutionarilor, care au fortat intrarea in cladire, cerand excluderea din viata publica a senatorului Ion Iliescu, invinuit in dosarul Revolutiei si a mineriadelor.
Aliantele, o necunoscuta Cand vine vorba de ultimele declaratii facute de Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, chestiuni in care a inclus si Partidul Initiativa Nationala, Maria Luminita Mihai a tinut sa accentueze faptul ca liderul Alternativei Ecologiste ar vorbi in necunostinta de cauza despre planurile PIN pentru alegeri.
Ion Iliescu s-a razbunat pe Vasile Dancu Cea mai importanta miscare a lui Nicusor Constantinescu a fost insa decapitarea liderilor de la Cluj, Vasile Dancu si Ioan Rus, dupa ce l-a convins pe Mircea Geoana, care ezita in luarea unei masuri radicale, sa dizolve conducerea organizatiei PSD Cluj.
Mai mult, in apelul de ieri al consilierilor locali Paul Foleanu (PD-L), Ioan Griguta (PD-L), Laura Condur (PD-L), Viorel Oleniuc (PNL), Sorin Andrei (PNL), Sorin Cucoranu (PNL), Vasile Iorga (PNL), Ion Minca (PC), Vasile Olan (PC) si Ion Anghel (PRM), se precizeaza ca la sedinta sunt invitati, insistent, si alesii locali de la PSD.
Toti membrii conducerii PSD, in frunte cu Ion Iliescu si Adrian Nastase, au fost alaturi de Mircea Geoana si familia sa la funeraliile tatalui presedintelui PSD, generalul (r) Ioan Geoana.
Primii care au raspuns chemarii sunt cativa colaboratori apropiati impreuna cu care a pus bazele a doua partide pentru Ion Iliescu. Este vorba despre Ion Solcanu si Doru Ioan Taracila, fosti senatori PSD si lideri ai organizatiilor Iasi, respectiv Calarasi, din 1990 pana 2008.
Senatorul Ion Toma a fost reales in unanimitate in functia de lider al grupului parlamentar PSD din Senat, impreuna cu intreaga echipa ce a condus grupul senatorial si in sesiunea precedenta:
9am.ro informeaza in legatura cu opinia lui Ion Iliescu despre dezvaluirile Wikileaks. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, referindu-se la informatiile publicate in presa despre convorbiri ale unor politicieni romani cu diplomati ai SUA, ca lipsa de decenta nu are culoare politica.
In 2005 am preluat partidul cu datorii din campania lui Adrian Nastase, desi candidase de pe pozitia de prim - ministru intr-un guvern monocolor, cu un partid aflat dominant la resursele guvernarii, cu peste 2000 de primari si cu Ion Iliescu la Cotroceni, cu o opozitie anemica si cu Traian Basescu candidat aparut pe ultimii metri.
In 2005 am preluat partidul cu datorii din campania lui Adrian Nastase, desi candidase de pe pozitia de prim - ministru intr-un guvern monocolor, cu un partid aflat dominant la resursele guvernarii, cu peste 2000 de primari si cu Ion Iliescu la Cotroceni, cu o opozitie anemica si cu Traian Basescu candidat aparut pe ultimii metri.
Top 300 Capital il pune pe prima pozitie pe Ion Tiriac, cu 1,5 miliarde de euro, in timp ce Topul Forbes 500 spune ca Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 2,3 miliarde de euro, ar fi cel mai bogat.
Rand pe rand, i-am vazut deunazi pe domnii Ion Iliescu, Adrian Nastase si Vasile Ion arborand chipuri de fecioare neprihanite, care se simt chiar insultati de faptul ca cineva si-a putut inchipui, macar o clipa, ca s-au intalnit vreodata cu fostul lor coleg de partid, unul dintre sponsorii de baza ai formatiunii, cel al carui nume a fost la un pas de a aparea pe listele de parlamentari PSD.
google-analytics.com